Dag 7: 23 Juli 2017. Washington DC

Gisteravond hadden we al unaniem besloten dat we vandaag rustig aan zouden doen. Het sjouwen door de grote steden met 35 graden hakt er behoorlijk in. Dus vanmorgen gingen we rond half 10 ontbijten. Ook bij de Comfort Inn is er van alles bij het ontbijt, zoals scrambled eggs en verse wafels.
Timo en Stijn gaan rond een uur of elf een duik nemen in het zwembad. De ‘guard’ komt even vragen hoe oud de heren zijn. Nou , met 17 en bijna 15 mag je echt niet zonder volwassene gaan zwemmen hoor! Stel je voor… Dus Stijn terug om mij te halen, maar ik was al onderweg met boek en puzzelboekjes. Mijn naam en kamernummer moest genoteerd worden en er kon gezwommen worden. Tis wat. Ook Corné komt even later zwemmen. Rond 1 uur gaan we terug naar de kamer. We pakken alles mee wat nodig is voor de rest van de dag, want we rijden straks in één keer door naar Salisbury. Hier is vanavond een show van de WWE Summerslam Heatwave Tour. We gaan het meemaken.
Maar eerst een korte stop bij het Iwo Jima Memorial. Dit ligt naast Arlington en staat hier voor alle Marines die in oorlog zijn geweest. Ook zien we het Netherlands Carillon. Wel raar eigenlijk, deze toren met klokken. Maar ze zijn geschonken door Juliana, als dank voor de Amerikaanse hulp tijdens de tweede wereldoorlog. De tweede stop is in het Potomac Parc. Hier staat het Jefferson Memorial. Deze hadden we ook nog niet gezien. We lopen er even rond en gaan dan terug naar de auto. Het is drie uur en we gaan nu echt op weg naar Salisbury.
Bij Annapolis rijden we via de Bay Bridge over de Chesapeake Bay. De temperatuur is gezakt naar zo’n 25 graden, en we hebben ook wat regenbuien onderweg. Eenmaal over de brug rijden we verder Maryland in. Wel mooi groen hier. Vooral veel maisvelden en gras. We zien regelmatig groepjes herten. Om half zes komen we aan bij het Wicomico Youth and Civic Center. Nog wat te vroeg, dus we rijden een stukje terug richting een Mc Donalds. Dit is zo’n beetje de enige eettent. Er zijn hier meer kerken dan fastfoodzaken!
Om zeven uur zitten we klaar voor de WWE Summerslam Heatwave Tour. Bij de eerste muziek en opkomst van de wrestlers gaat de hele zaal los. Timo en Stijn doen de hele avond vrolijk mee. Ze maken ook wat nieuwe vrienden op de rij voor ons. Vier donkere gasten zijn helemaal in hun element, ze hebben leuke humor en tikken Timo en Stijn regelmatig aan of zeggen wat. En ik moet zeggen, ik als leek vond het leuk om meegemaakt te hebben. Veel gelachen, vooral om wat er in het publiek en de rij voor ons gebeurde. Nu ken ik er ook een aantal en kan ik voortaan meeroepen: ‘one fall’, ’two’, ‘Roman sucks’, ‘ delete’. Afijn, iedereen heeft genoten, nu nog de lange reis terug naar Washington. Rond twaalf uur zijn we terug bij het hotel.