Dag 12: 28 Juli 2017. Gatlinburg – Atlanta

gatlinburg-atlanta

Deze dag gaan we richting Atlanta. We ontbijten rond een uur of 9 in de kleine ontbijtruimte. Gelukkig was er nog voldoende te krijgen. De koffie is volgens Timo nog steeds niks. We rijden rond 10 uur weg uit Gatlinburg. De route loopt weer door de Great Smoky Mountains. Dit schiet natuurlijk niet zo op met die slingerwegen, zeker niet als het met bakken uit de lucht komt.  Eenmaal uit het Park rijden we verder via de snelweg. We stoppen bij een Ingles supermarkt en kopen hier verse broodjes, drinken en bananen. O ja, en koffie bij de Starbucks. Nog steeds blijft het regelmatig regenen. Even later zien we de afslag voor Tallulah Gorge State Park. In dit park ligt een lange, diepe kloof. We nemen de afslag naar een Overlook Point. Hier eten we de broodjes en kunnen we even van het uitzicht genieten. Het is ook echt maar even, want je zag de regenbui gewoon aan komen waaien. Je denkt dat de bui met kleine druppels begint, maar niets is minder waar: meteen een vette plensbui. Dan maar meteen terug in de auto. We rijden weer verder en stoppen nog één keer op de parkeerplaats van een Mall, om de donuts te eten. Vanaf hier is het nog zo’n 40 km naar Atlanta. Het verkeer is hier erg druk, zelfs de zesbaansweg staat vol! Rond half vier komen we aan bij de Hampton Inn. Dit hotel ligt in de wijk Georgia Tech. Hier zitten we midden tussen de campus en universiteitsgebouwen. En naast ons hotel ligt het hoofdkantoor van Coca-Cola!

We doen even niks, een beetje tv kijken en even op de telefoon hangen. Timo en Stijn gaan even naar de fitnessruimte. Rond zes uur zoeken we een Mac in de buurt op. In deze Mac houden ze een klein Pokemonevent. Grappig om die kids bezig te zien met al hun Pokemonspullen. Hierna rijden we nog een rondje door het centrum. We zien alvast waar CNN ligt. Hier gaan we morgen naar toe voor een tour. We zijn op tijd terug bij de kamer, al rond kwart voor acht. Corné en ik lopen nog even in de buurt een rondje voor wat foto’s.