Dag 14: 30 Juli 2017. Atlanta – Savannah

atlanta-savannah

Het wakker worden viel niet mee deze morgen. We ontbijten ook pas tegen half 10. En dat ontbijten duurde best lang, want we waren niet de enigen. Je moest in een rijtje staan voor de pancakes en de broodrooster.  We doen het rustig aan en vertrekken om kwart over 10 richting Savannah. Het is voornamelijk snelweg. Gaandeweg zie je de natuur veranderen naar meer moerasachtige planten en andere bomen. We zagen ook nog 2 gieren langs de kant van de weg zitten. We stoppen om te tanken en wat boodschappen te doen bij de Publix. We eten wat later bij een benzinepomp, want de enige rest area langs de route was dicht. Rond half drie komen we aan bij de Comfort Inn & Suites Historic District in Savannah. Het is  een grote kamer, zelfs met tafeltje en bankstel. Timo en Stijn gaan eerst even zwemmen in het kleine binnenzwembadje. Corné en ik gaan nog even de buurt verkennen en daarna koffie drinken op het kleine buitenterrasje bij het zwembad. Het is lekker weer; niet zo warm vandaag, een graad of 28.

Vanavond rijden we naar Denny’s. Dat zit hier in de buurt. Timo en Stijn eten ‘beef stew’. Ze vonden het lekker, maar wel raar dat er een broodje onder de mashed potatoes en beef ligt. Ik neem broccoli en kip, een ovenschotel. Dit smaakte prima. Corné eet de steak. We hebben zelfs nog ruimte voor een toetje. Na een calorieëncheck, kiezen we toch gewoon waar we zin hebben. En de cheesecake, apple caramelpie, milkshake en sundae-ijs smaken goed!

We rijden de toeristische route terug naar het hotel. Er staan mooie huizen langs de bomenlanen. En iedereen weet nu in ieder geval wat Spaans mos is. Als we terug zijn op de kamer, kijken we Game of Thrones. Stijn leeft zich nog even uit in het fitnesszaaltje. Overigens geen foto’s gemaakt vandaag.