Dag 17: 2 augustus 2017. St. Augustine – Orlando/Poinciana

st aug- kissimmee

We ontbijten vandaag rond half 10. We zijn niet zo snel vandaag, want we kunnen toch pas na 4 uur ’s middags onze villa in. Timo, Stijn en ik wandelen na het ontbijt nog even naar het strand. Het is dan al flink benauwd en warm. Rond half 11 rijden we richting Poinciana. We komen al snel in de buurt van Orlando. Het is lekker druk hier op de weg, we hebben gelukkig geen file. We besluiten om net voorbij Orlando te stoppen bij de Florida Mall. Hier kunnen we rustig wat eten en shoppen. Bij de foodcourt staan we allemaal in verschillende rijtjes. Er valt hier heel wat te kiezen. Stijn gaat voor Taco Bell, Corné kiest de Philly Steak en Timo en ik nemen een broodje Subway. Kan allemaal hier. Na de lunch lopen we door de Mall. Stijn vindt nog een ‘nieuwe kapotte jeans’ bij Abercrombie & Fitch, omgerekend 28 euro! Ik koop nog wat nieuwe goedjes bij Victoria’s Secret.

Na het shoppen gaan we op weg naar onze villa. Dit duurt uiteindelijk nog best lang, want het is behoorlijk druk op de weg. We zijn rond 5 uur bij het huis. En het ziet er super uit. Wat een ruimte! En een mooi zwembadje voor ons alleen. De slaapkamers worden uitgezocht, ieder zijn eigen kamer hier. Er zijn ook 2 badkamers en een gameroom. Dat komt goed hier! De foto’s volgen later.

Corné en ik gaan samen naar de Walmart om boodschappen te doen. We nemen dit keer ook wat kant-en-klaarmaaltijden mee. Het is al laat als we terugkomen. We eten pas rond half 9. Hierna zet Corné een vers bakkie koffie, lekker hoor. Nu is het al 11 uur geweest en de boys proberen een potje te poolen in de gameroom.

Eén antwoord op “Dag 17: 2 augustus 2017. St. Augustine – Orlando/Poinciana”

 1. He Esther, Corne, Timo en Stijn,
  Ziet er goed uit allemaal. Lekker aan het genieten.
  Ben vannacht thuis gekomen uit Kythira. Heerlijke vakantie gehad.
  Ga maandag naar Texel. Hopelijk is het een beetje weer.
  Geniet nog van jullie laatste dagen.
  Groetjes uit Dongen.

Reacties zijn gesloten.