Dag 18: 3 augustus 2017. Orlando/Poinciana

De eerste dag dat we echt kunnen uitslapen! Timo en Stijn houden het tot een uur of tien vol. Corné en ik zijn al wat eerder uit bed. De dag begint zonnig en warm. Lekker hoor! We ontbijten met verse broodjes en doen het rustig aan. Ik zet wel een paar wasjes aan, daarna zit ik buiten in de zon. De rest volgt al snel. Eerst een bakje koffie, vers gezet door Corné. De koffie van Walmart is goed te doen. We hebben dan ook wel de ‘medium dark’ genomen. Beter dan de meeste slappe koffie hier.

Hierna gaan we een frisse duik nemen. Niks hoeft vandaag. Rond een uur of 1 eten we nog toast met een gebakken eitje. Timo en Stijn gaan ook nog even de gameroom in. We besluiten uiteindelijk om tegen het einde van de middag naar de Orlando Premium Outlets te rijden. Dat ligt hier zo’n 20 km vandaan. We hebben goed geshopt! Zeker met de dalende waarde van de dollar! We hebben tasjes van Adidas, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Nike. Rond half 9 zijn we weer terug. Ondertussen is het flink bewolkt geworden, en is nog wel een bui gevallen. Nu weer aan de koffie. Verder doen we niet veel meer.