Dag 19: 4 augustus 2017. Orlando/Poinciana

Ook vandaag doen we het rustig aan. Het enige wat op het programma staat, is een airboat tour. Hier in de buurt zitten er verschillende. Rond de middag rijden we naar Boggy Creek Airboat Rides. We nemen de tour van een half uur. We moeten nog wel even wachten, maar kijken daar even rond. Er zitten ook ‘babyalligators’.  Ook drinken we nog wat in het restaurant met airco. Wel zo prettig, want het is snikheet hier. Als we eenmaal op de boot zitten, valt dat wel mee, want die gaat lekker hard. We zien verschillende vogels en helaas maar één alligator. Eigenlijk maar een halve, want hij liet zich niet goed zien. Dit hadden we wel een beetje verwacht, met deze warmte blijven ze diep in het water. En dit zijn ook niet de Everglades, maar Lake Tohopekaliga. Maar toch, het was een leuk boottochtje.

Hierna gaan we nog even naar de Publix voor wat boodschapjes, waaronder de taart waar Stijn het al dagen over heeft. Het wordt chocolate cake, zo één waar het glazuur van je tanden af slaat. Ook zoeken we ‘no jetlag’. Is wel handig voor als we terugkomen. Maar die tabletjes kunnen we telkens niet vinden.  Als we terugkomen gaan we lekker zwemmen en zonnen. Timo wil toch ook nog wel een kleurtje. Rood lukt wel, op zijn bovenbenen, maar dat was niet helemaal de bedoeling. We eten ook ’thuis’, met spaghetti en lasagna. Smaakt goed. ’s Avonds  hebben we nog buiten gezeten en een potje gekaart.