Dag 20: 5 augustus 2017. Orlando/Poinciana

Vandaag blijven we de hele dag in onze villa. Op ons gemak ontbijten, bakkie koffie, zwemmen, tv kijken. Niks bijzonders dus. Ik heb lekker bij kunnen kleuren in het zonnetje, boekje erbij, helemaal prima.

Rond half 4 rijden we naar Davenport. Daar zit een grote bioscoop. Vanavond gaan we naar de film. Maar eerst een beetje rondneuzen in de verschillende winkels daar, zoals Dick’s Sporting Goods, Best Buy en Dollar Tree. Dan gaan we bij Denny’s eten. We zijn ruim op tijd voor de film. Het wordt ‘War of the Planet of the Apes’. Gewapend met popcorn en nachos komt dat helemaal goed. Het was een leuke film. Zeker toen we hoorden dat het kleine aapje Cornelius heette. Erg grappig! Wij waren ook de enigen die er mee konden lachen. Uiteindelijk waren we om half 12 weer terug bij de villa. Niet veel later gingen we naar bed, want morgen wordt het een lange dag in Busch Gardens.