Dag 21: 6 augustus 2017. Orlando/Poinciana

Om kwart voor 8 liep de wekker af. Zo vroeg wakker worden, valt niet mee. Het lukt ons toch om rond kwart voor 9 in de auto te zitten. Busch Gardens ligt in Tampa en dat is iets meer dan een uur rijden. De rit verloopt voorspoedig en om 10 uur rijden we de parkeerplaats op. Met een treintje worden we voor de deur afgezet. We konden ook meteen doorlopen. Corné heeft de tickets op zijn telefoon. Het ging echt snel, nergens in de rij. Als dat de hele dag zo blijft. De eerste attractie wordt Sheikra. Ik ga met Timo en Stijn erin. Gave achtbaan! En zo doen we er nog een stuk of vijf! Er zijn ook twee waterbanen. Van de boomstammetjes worden we niet echt nat, maar de Congo River Rapids…. echt zeiknat komen we eruit. Met dat warme weer is het gelukkig niet zo erg. Nu weet ik weer waarom ik liever niet in waterattracties ga. Het is overigens niet druk in het park, de wachttijd is telkens maar 10 tot 15 minuten. Halverwege de middag snacken we wat bij een pretzeltentje. Leuke varianten hier op de gewone pretzels, zoals met een hotdog erin of met kaneel. Stijn en ik nemen die laatste. De kassajuf vindt ze er niet meer zo lekker uitzien. Ik zeg dat dit de laatste 2 waren. Ze wil ze niet meegeven en gaat regelen dat we nieuwe krijgen. Goede service! Het duurt dan nog wel een tijdje, want ze moeten nog gebakken worden, maar erg lekker! Hierna nog een klein rondje door het park, we gaan ook nog naar een dierenshow. Wel geinig om te zien.

Dan lopen we langzaam richting uitgang. Het is inmiddels een uur of 6, wanneer er omgeroepen wordt, dat alle achtbanen en waterattracties dichtgaan vanwege naderende regen. Wij blij dat we alles al gedaan hadden! In Busch Gardens zitten ook veel dieren, dus we lopen hier nog even langs. Bij de apen was het toch wel een beetje déja vu, na de film van gisteren.
Bij de uitgang begint het al wat te druppelen. We lopen snel door naar de auto. Als we op het treintje moeten wachten, dan halen we het nooit droog. Op de weg terug naar huis stoppen we nog bij een Mac, voor de laatste trek. Om half 9 waren we weer thuis. We zijn erg moe met zijn allen, maar het was een leuke dag.