Dag 22: 7 augustus 2017. Orlando/Poinciana

De laatste dag van deze vakantie is helaas aangebroken. Jammer hoor. Corné en ik gaan rond 9 uur ontbijten, hierna rijden we nog één keer terug naar de Orlando Premium Outlets. De boys liggen nog in bed en blijven thuis.  Met een natje en een droogje, wifi en zwembad moet dat geen probleem zijn.

Om  half 11 zijn we bij de Outlets. Corné gaat bij Tommy Hilfiger nog wat overhemden scoren. Ik zie nog twee truitjes. Prima shoppen hier, overal 40 procent eraf, en met deze dollarkoers… kunnen we niet voor sukkelen. We lopen nog wat rond en als we het beu zijn, rijden we weer terug naar de villa. Om 2 uur zijn we terug. Timo en Stijn liggen al in het zwembad. De rest van de middag kunnen we nog genieten van de zon en het zwembad. Super!

Aan het eind van de middag rijden Corné en ik nog even naar de Walmart voor de laatste boodschapjes. We nemen nog een keer de magnetronmaaltijden voor het avondeten. Er is zoveel keus hier, en ze smaken prima. Op de terugweg zien we in het gras, aan de rand van een vijver, een kleine alligator liggen. Toch maar even omkeren voor een beter zicht. Helaas is hij dan weer verdwenen. Er staat wel een bordje met ‘swimming allowed’. Misschien toch niet zo’n goed idee! Terug bij de villa gaan we eten. Hierna is het douchen en alles opruimen. Ik heb alle koffers weer opnieuw ingepakt, en het zit erin, ook met alle nieuwe aanwinsten! Vanavond nog even alle restjes drinken, koek en chips wegwerken en dan kunnen we morgen gaan vertrekken naar Miami. Het zit er weer op!

Eén antwoord op “Dag 22: 7 augustus 2017. Orlando/Poinciana”

  1. Hey Guys, zag er allemaal heel erg goed uit! (zoals gewoonlijk) Druk programma, maar wel super tof. Ben jaloers, lekker weer en veel te zien en te doen.

    Heerlijk mee kunnen genieten via het verslag. Fotoboek zie we later wel.

    Goede reis en veilig weer terug.

Reacties zijn gesloten.