Dag 8: 24 Juli 2017. Washington DC – Troutville

washdc-troutville

Over vandaag valt niet zo veel te vertellen. Het wordt vooral een reisdag. We gaan rond 9 uur ontbijten en hierna vertrekken we richting Troutville. De rit verloopt voorspoedig,  en al snel verlaten we de grote steden. Wel een verademing: tweebaansweg, en mooi groen. We rijden dan ook langs Shenandoah National Forest af. Je kunt hier ook doorheen rijden, maar dan zijn we pas laat bij het hotel.

We stoppen ergens om te tanken, en om boodschappen te doen bij de Walmart. Een eindje verderop stoppen we bij een ‘rest area’, en eten broodjes ham/kaas en bananen. We hebben een picknickbank in de schaduw. En gelukkig ook een goed werkende koelbox. De laatste stop is bij een Mac voor lekkere milkshakes.

Om half vier komen we aan bij de Holiday Inn Express in Troutville. We gaan lekker zwemmen en zonnen. Prima zwembadje hier. Aan de overkant van de weg zit een Cracker Barrel. Hier hadden we nog nooit gegeten. We gaan gewoon te voet! Eigenlijk ‘not done’ hier. Het is een leuk restaurant, helemaal in countrystijl. Het eten smaakt goed. Je krijgt er ook veel bij. We kunnen het niet allemaal op. Timo en Corné nemen sirloin steak, en Stijn en ik nemen de chicken. Prima restaurant!

Rond half negen zijn we terug bij het hotel. Nu nog even relaxen. De boys kijken maar weer eens worstelen… Morgen hebben we nog een lange reisdag, want we gaan naar de Great Smokey Mountains.

Eén antwoord op “Dag 8: 24 Juli 2017. Washington DC – Troutville”

  1. Hoi Corné, Esther, Timo en Stijn.

    Het is weer leuk om, vanuit m’n luie stoel, jullie belevenissen te lezen. Wat hebben jullie alweer veel gezien. Ben benieuwd naar het vervolg, maar ik ga zelf eerst even op vakantie. Wordt dit jaar België en Limburg. Probeer dat maar eens aan Amerikanen uit te leggen!!
    Nog veel plezier.

    met vriendelijke groet,

    Marius

Reacties zijn gesloten.