Dag 23: 8 augustus 2017. Orlando/Poinciana – Miami – Dusseldorf (9/8)

Deze ochtend stonden we al om half 8 op. Nadat we de laatste spulletjes ingepakt hadden, vertrokken we om kwart over 8 richting Miami. Ontbijten deden we deze keer bij de Ihop. Rond kwart voor 9 zaten we aan een zeer stevig ontbijt, variënd van kaas-ham-ui omelet, scrambled eggs tot pancakes met nutella, banaan en slagroom! Hier komen we een groot gedeelte van de dag wel mee door.

Een uurtje later reden we door voor het laatste stuk naar Miami International Airport. We hadden gelukkig geen files onderweg. Om half 2 stonden we bij Budget om de auto weer in te leveren. Bij het inleveren van de auto bleken er  4708 km extra op de teller te staan. Toch een pittig stukkie gereden! Ook op het vliegveld verliep het inchecken vlot. We hadden nog tijd over om nog wat te eten en rond te wandelen. ‘Traditiegetrouw’ koopt Corné nog een luchtje in de tax free shop. Om 5 uur vliegen we van Miami naar Frankfurt. We vliegen met Lufthansa, in een supergrote Airbus 380. Lekker veel beenruimte aan boord, en de service was prima. Om 8 uur de volgende morgen landden we op Frankfurt. Hier kunnen we een uurtje de benen strekken. Dan is het nog een half uur vliegen naar Düsseldorf. Om half 12 staan we weer op Duitse grond. Onze koffers rolden gelukkig als eerste van de band. Nu nog het laatste stukje rijden naar Dongen. We houden ons goed wakker, en om kwart voor 2 zijn we weer in Dongen. Het zit er weer op! We kunnen terugkijken op een mooie vakantie! Nu eerst even bijkomen…